nuffnang ads

Thursday, 1 December 2011

GAMBER SEKITAR PELANCARAN PAKAIAN PENGANTIN

Memey Suhaiza

Izara Aishah

Tasha Sheila

Tasha Sheila dikerumuni peminat

Antara gambar artis di pameran pakaian pengantin

BAJU KAHWIN ARTIS DIPAMERKAN DI MUZIUM NEGARA

Bermula dari 26 November hingga 31 Disember, Muzium Negara mengadakan pameran baju perkahwinan dan busana digayakan beberapa artis tempatan yang bertatahkan berlian.
Antara baju perkahwinan artis yang dipamerkan ialah baju Datuk Siti Nurhaliza, Ning Baizura, Memey Suhaiza dan Amber Chia.


Gaun Datuk Siti Nurhaliza
Rekaan: Khoon Hooi
Nilai: RM 300,000

Gaun Amber Chia
Rekaan: Khoon Hooi
Nilai: RM 180,000

Gaun Memey
Rekaan: Vera Wang
Nilai: RM 500,000

Baju Ning Baizura
Rekaan: Rizman Ruzaini
Nilai: RM 150,000

Gaun Amber Chia
Rekaan: Keith Kee
Nilai: RM 380,000

Gaun Memey
Rekaan: Pereka Rafflesia
Nilai: RM 500,000

Gaun Anita Sarawak
Rekaan: Khoon Hooi
Nilai: RM 180,000

Baju Pengapit Memey
Rekaan: Rifai
Nilai: RM 150,000

Monday, 28 November 2011

CERITA KELAMBU NABILA, ZAIDI MASUK TWITTER

Semalam pemilik-pemilik laman twitter dikejutkan dengan kenyataan demi kenyataan berani mati Nabila Huda di laman twitternya yang mendedahkan keburukkan suaminya Zaidi Zailandi atau Eddie.

Akhabar Harian Metro hari ini mendapatkan kenyataan dari Nabila Huda:-


Nabila mengaku dia 'naik hantu' dengan bekas suaminya kerana terkilan apabila tidak henti-henti dihimpit cerita negatif oleh Eddie yang turut mempersoalkan tanggungjawabnya sebagai ibu kepada Keisha Laila.

"Saya kesal dan terkilan apabila dia masih lagi bercerita mengenai saya dan tidak henti-henti memburukkan saya dengan berkongsi semua rasanya di twitter miliknya,"

"Dia juga sibuk bercerita kononnya saya lupa tanggungjawab sebagai ibu dan hanya mementingkan keseronokkan.

Jelas Nabila, dia masih berdiam diri sehinggalah semalam apabila Zaidi sekali lagi menghubungi ibunya kononnya ingin mengambil Keisha yang baru saja empat hari di bawah jagaannya.

"Sebelum ini tiga minggu saya tidak bertemu Keisha kerana terikat dengan jadual penggambaran yang padat dan peluang bercuti seperti ini pastinya saya cuba untuk luangkan dengan Keisha.

"Tapi dia sengaja mencabar kesabaran saya dan macam mencari masalah apabila sibuk menghubungi ibu agar saya memulangkan semula Keisha kepadanya.

Bagaimanapun Eddie enggan mengulas panjang lebar katanaya:-

"Saya masih berpegang pada kata-kata bapa mentua iaitu sabar itu mulia. Cukuplah sampai sini,"
Sunday, 27 November 2011

KENYATAAN BALAS TWITTER EDDIE
NABILA HUDA NAIK HANTU DENGAN EX-SUAMI DI TWITTER

Panas.... Nabila Huda naik hantu dengan bekas suaminya Eddie di twitter. Puncanya Eddie dikatakan memburukkan Nabila. Ini antara twitt nya yang sempat kami rakamkan

OGY NEKAD SAMAN JOHAN


Rupa-rupanya ketika mereka digandingkan sebagai pengacara di Festival Filem Malaysia ke-24, Ogy banyak memendam rasa dengan Johan. 
Dalam kenyataan di Pancaindera, Ogy mendakwa Johan tidak menghormati dirinya sebagai orang yang lebih tua, malah tambah parah lagi apabila Johan turut mempersendakan arwah orang tuanya.
Dek kerana terasa hati dengan sikap Johan, Ogy nekad menyaman Johan malah tidak akan melayan permohonan maaf Johan.

"Dia memang kurang ajar. Bukan setakat bakat saya, malah arwah ibu dan bapa saya turut dipersenda sesuka hati. Namun yang paling saya terkilan, dia boleh mempersendakan Tahun Gajah, tahun kelahiran Nabi Muhammad junjungan kita.
“Ini satu penghinaan dan saya tak boleh bertoleransi dengan orang yang biadap seperti itu,” katanya.

“Biar dia datang minta maaf sekali pun, saya tidak akan layan. Sebab seseorang harus bangkit memberi pengajaran kepada budak baru seperti dia yang tak tahu apa makna menghormati.